lauantai 13. heinäkuuta 2013

Damaged people are dangerous. They know they can survive.

Mitä oikeestaan on rakkaus. Mistä tiedät että rakastat jotakuta. Mä tiedän sen siitä, kun joku ihminen on mulle tärkeempi ku mä ite. Kun jonkun toisen onnellisuus on mun onnellisuutta, ja vaikka sen toisen onni tarkottais mulle kipua. Kun vaan katsomalla sitä toista sun koko maailma heittää kuperkeikkaa. Vaan katsomalla kun se toinen tekee asioita, nukkuu, nauraa, hymyilee, katsoo sua, ja sä tuut vaan ihan tajuttoman onnelliseks. Kun se toinen selittää aivan turhia asioita ja sä jaksat kuunnella vaikka se sanois kakstuntia putkeen ''Hauki on kala.''.

Ja miten onnettomaks sä tuut jos et saa sitä huomioo. Jos sun viestiin vastataan ilman hymiöitä. Jos sun rakkaudenosotuksiin ei vastata. Jos sua ei huomioida. Kun tuntuu ettei sitä ihmistä ketä rakastat enemmän kun ittees ei kiinnosta sun asiat. Kun sulla on hätä ja sua ei kuunnella. Kun se ketä rakastat ei kuuntele. Se sattuu. Kun kysyt mikä on hätänä sulle ei vastata. Kun joudut kuunteleen valitusta siitä miten joku ei tykkää siitä ihmisestä, vaikka sä tykkäät, ja sä rakastat. Ja sä välität niin paljon että susta tuntuu että sä hukut jos et kuule sen ääntä, tai pääse halaan sitä. Ja se tunne kun joudut eroon siitä ihmisestä. Ja pelkäät että se on viimenen kerta kun näet sen. Kun haluisit viettää jokasen mahdollisen hetken sen ihmisen kanssa. Se on onnettomuutta ja tuskaa. Ja siltä musta tuntuu nyt.


I'm just tired. From now on, ill start using the quote ''Best way to not get your heart broken is pretend you dont have one''.

10 kommenttia:

  1. Tsemii girl! You got it.

    VastaaPoista
  2. ihana blogi =) sait lukijan. ps tää teksti on täyttä asiaa !!!

    jenniprincesss.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Johtuuko tämä siitä Vilistä nyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäväliä sillä on vaikka se johtuisikin ? Se on varmaan Heilin oma asia , ja se olkoon niin. Mielestäni tämäoli koskettava ja hienosti kirjoitettu teksti . Nostan hattua .

      Poista
  4. ootko itse keksinyt noi engallinin kieeliset tekstit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööm en. toi otsikko on nälkäpelin kolmoskirjasta, ja toi alajudu on puoliks mun oma mut toi itse sitaatti on charlie sheenin.

      Poista
  5. Mitä mieltä oot ton gleen finnin kuolemasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooon tosi surullinen ja kaikki tommoset asiat saa arvostaan omia läheisiä enemmän. Mutta on ollut vähän itku silmässä nyt joo.

      Poista