torstai 21. maaliskuuta 2013

what happens when he's your Prince Charming, but you're not his Cinderella?









kuulemma paras yhteiskuva musta ja vilistä aikoihin 


Ciao! Teijän yllätys vähän venähti, mut yolo. Lähettiin keskiviikkoaamuna luokan kanssa kohti Helsinkiä ja eduskuntaa, jossa oli aika tylsää.. Mut opin kyllä jotain uutta! Eduskunnan jälkeen meillä oli vapaa-aikaa, ja lähinkin raahaan Cessiä kohti Krunaa ja Mimmun työpaikkaa, josta kävin hakemassa mulle avaimet, ja tää reissu osottautu ihan turhaks, koska tulin niin myöhään Kallioon, että Mimmu oli ehtiny jo kotiin.

Kuitenkin, kun päästiin Krunasta takas Forum-Kamppi-akselille soitin Toivolle ja sovittiin tapaavamme kaljaisuuden hippelin edessä, ja jätinkin Cessin muiden luokkalaisten hoiviin, ja lähdin tapaamaan herraa. Siitä mentiin sitten yhdessä rautatieasemalle jossa tapasimme Sofian ja odotimme Viliä saapuvaksi. Kun oltiin saatu boi turvallisesti messiin, lähettiin syömään tuommosia pikku pizzoja barbarossaan, ja siitä tupareihin moikkaan muita. Oli kyllä ihana nähdä kaikkia, ja oon niin ilonen että mulla on tämmösiä kavereita. Puspus<3

Tänään kävin sitten aamulla Kallion lukiossa pyörähtämässä, ja siitä lähin hyvä maku suussa takas Tamperetta kohti. Mut napattiin heti mukaan johonkin ''Kallio hour 2013''-juduun, ja kokonaisuudessaan koulu vaikutti ihan loistopaikalta, toivottavasti mut sinne valitaan!:-)

nyt luen hetken äikkää ja alan nukkuun, kuulemisiin!

1 kommentti: