sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Because if you want, I'll take you in my arms and keep you sheltered, from all that I've done wrong










Kotiuduttu on taas kerran. Helsinki näytti taas parhaita puoliaan, ja kaipuuta kotiin on taas jossainmäärin selätetty. Myös ikävä kavereita kohtaan on taas hetken tuolla mielen perukoilla, mutta jossainkohtaa ensviikkoo se taas salakavalasti palaa. Hassua ja inhottavaa, mutta kaukosuhde on aina kamala. On se sitten kavereita tai ketä tahansa muuta kohtaan.

Keskiviikkona huudeille menin, ja alotin tän reissaamisen Maran ja Iitan seurasta, oikeestaan kaikki kuvat tolta kahvitushetkeltä oli aika huonolaatusia ni en niitä tähän heitä. Mutta oli kiva vähän jutskailla ja päästä selville noidenki elämästä. Kolmen maissa lähin kohti Itä-Helsinkiä ja Puotilaa. Olin koirakaverina koiralle ja kolmevuotiaalle poitsulle.

Perjantaina suuntana oli Piipan (koodikieltä) kämppä, jossa majailin lauantai-iltaan asti. 23 lähti juna, jossa tuli aika paha mieli kun olin vähän tyhmä enkä jääny yöks. Lauantaina mukana oli mm. Iida, Aino, Heta ja Riikka .Käykää tsekkaa niiden blogit. Noita poikiakin oli kyllä mukana menossa. Mukavaa oli, hauska syysloma.

Tänään ajattelin vaan lahnata kotona, huomenna ajattelin myös. Mukavaa.


He's like cold coffee in the morning
I'm drunk off last nights whisky and coke
He'll make me shiver without warning
And make me laugh as if I'm in on the joke

2 kommenttia: