sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Haastan sut näyttämään rumalta !

Sain tämmösen aivan mahtavan haasteen KAISALTA ja ainakin mun mielestä tää on aivan loistava
 Mullehan tää osuu aivan täydellisesti, koska kavereille en oikeestaan yhtä ainootakaan ''nättiä'' kuvaa lähetä. Ehkä yks sadasta saattaa olla semmonen missä en väännä naamaa. Tähän oon nyt valinnu semmoset mitkä mua on huvittanu aikojen saatossa eniten, ja mitkä on saanu muilta semmosta 'hyi saakeli'-palautetta enemmän kun muut. Älkää ottako tätä elämää ihan niin tosissaan, lisäks kaveritki arvostaa sun naamaa peruslukemilla enemmän sen jälkeen kun ootte raiskannu niiden verkkokalvoja tämmösillä kauneudenosotuksilla.

Säännöt:
❤ Sinut on nyt haastettu, mitään ei ole tehtävissä
❤ Etsi (tai ota) itsestäsi kuusi noloa naamakuvaa ja laita ne tähän
❤ Kirjoita itsestäsi kolme satunnaista noloa tapaa, faktaa, sattumaa tms.
❤ Haasta vähintään kolme bloggaajaa, linkkaa tähän ja ilmoita heille haasteesta!

 kuten voitte huomata, kaksari on mun tavaramerkki

1. Kirjotan nimeeni ihan joka paikkaan. Jos mulla on kynä ja jonkinlainen alusta, niin siinä lukee automaattisesti mun nimi. Joskus teen sen huomaamattani ja sitten tajuun että aijaa tää koko konsepti on täynnä Heiliä.
2. Teen kaksaria ihan joka tilanteessa. Koulun alussa kun porukka ei vielä tuntenu mua sain aika oudoksuvia katseita muilta kun ihan selkärangasta jossain oudossa tilanteessa heilun kaksari kaikkien nähtävillä.
3. Nolo tapahtuma kävi viimejakson matikan uusintakokeessa, kun olin tehny suunnitelmaa uuteen videoon, ja olin kirjottanu sitten outoja tapoja semmoselle pienelle paperilapulle. Unohdin sen sitten siihen pulpetille ja kun kokeen valvoja tuli mun kohalle ja huomas sen, niin tottakai se ajatteli sen olevan luntti. Mä sitten istuin siinä ja koitin näyttää mahdollisimman coolilta kun se jäbä lukee siinä mun outoja tapoja. Loppukommentti oli että ''Vaikka toi ei nyt varsinaisesti tähän kokeeseen liity, niin laitatko sen silti pois''.

Mä haastan Piipan , Tiian ja Niken
sori.

6 kommenttia:

  1. hyi vittu oot ruma:DDD

    VastaaPoista
  2. millä teet bannerin kun on hieno fontti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitsi ku en muista mikä sen ohjelman nimi oli.. joku kuvanmuokkausohjelma kuitenki netissä!

      Poista