tiistai 17. syyskuuta 2013

I savour hate as much as i crave love








Viikonloppu sujahti saaressa Jatkiksen merkeissä. Ite en isonen ollut, enkä myöskään pikkunen, mutta menin ihan muilla valtuuksilla. Oli hauskaa ja nukuin varmaan enemmän kun ikinä saaressa, ainakin yheksän tuntia per yö. Hurjaa. En oikein tiedä mitä muuta kirjottaa.. Meillä oli tosi hauskaa Maran kanssa, ja juteltiin ihan sikana kaikesta maan ja taivaan välillä, ja tossa on kyllä kanssa ihminen jonka kanssa tulee niin hyvin juttuun. Ollaan tosi samanlaisia ja molemmat musiikkilukioissa. Mä kyllä musapuolella ja Mara taas tanssi. Mut melkein sama asia.

Tänään muuten taas tajusin että minkä takia tuolla musiikkilinjalla oon. Laulettiin Leonard Cohenin Hallelujah, ja se kuulosti niiiin hienolta. Ja se koko fiilis ja kaikki. Olin ihan kyyneleet silmissä, ja kohtalotoverikin löyty. Käykää tsekkaa Miinan blogi. Mahti tytsy.

There was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show it to me, do you?
And remember when I moved in you
The holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
iskee.

7 kommenttia:

  1. voi heiliii ihan hullua!! pelasti päivän säkin oot mahti tytsy!! kiitoskiitoskiitos ää!!<3

    VastaaPoista
  2. ooks varattu? ;);););)

    VastaaPoista
  3. hei tää on varmaan oudoin kysymys ikinä! mut ihansama:DDDD kun sulla on noi VANSsit ni oliks ne sulla aluks sellaset ihan kovat?? tai sellaset "epämukavat" jalassa?? pehmenikö ne sit?? ostin ite VANSsit ja mulla noi on ihan törkeen kovat, sellaset jotka hiertää jokaisesta mahdollisesta paikasta..... olis kiva tietää jos ne ei pehmene ni pitää sit palauttaa :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyl ne pehmenee:) niistä tulee parhaat kengät mitkä sulla on ikinä ollu. Mikä malli?:)

      Poista